O nama


- 2020. godine proslavili smo 15 godina uspješnog poslovanja! -

 
JO-DA NEKRETNINE  d.o.o. osnovana je 2005. godine i od tada uspješno poslujemo na tržištu nekretnina, kao pouzdan partner, podržavajući svoje klijente u važnim životnim odlukama poput izbora nekretnine.
Specijalizirani smo za područje Crikveničko-vinodolske rivijere, ali sami i s našim partnerima pokrivamo područje otoka Krka, grada Rijeke i Opatije te obalni dio Ličko-senjske županije.
 
Agencija je upisana u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, poslovanje je u skladu sa zakonskim propisima i svi su agenti položili stručni ispit za posrednika u Hrvatskoj gospodarskoj komori. Potpisnici smo Etičkog kodeksa za posrednike u prometu nekretninama.
 
Pružamo kompletnu uslugu posredovanja u prodaji nekretnina sve do realizacije prodaje, počevši od upoznavanja klijenata sa trenutnim stanjem na tržištu nekretnina, pregledavanja nekretnina, provjere pravnog statusa nekretnina za koje radimo posredovati, dobivanje osobnog identifikacijskog broja za strane državljane, sklapanje ugovora ili kupoprodajni ugovor, upis novog vlasnika u zemljišne knjige i katastar i prijenos svih režijskih troškova sa starog na novog vlasnika posjeda.
 
U suradnji s našim partnerima možemo vam omogućiti rješavanje dodatnih zadataka, kao što su: ishođenje građevinskih akata, projektiranje zgrada, izmjera, gradnja zgrada, nadzor zgrada, dobivanje dozvola za uporabu, izrada studije poda, uređenje interijera itd. Uvijek smo ovdje kako bismo vam pružili savjete o gradnji, registraciji i računovodstvenoj podršci tvrtke, upravljanju imovinom i ostalim pitanjima. Kada vaše pitanje zahtijeva detaljno stručno proučavanje, obratit ćemo vam se odgovarajućem stručnjaku.
 
Sva svojstva u našem portfelju pažljivo su odabrana i provjerena jer su zadovoljstvo i sigurnost kupaca naši glavni prioriteti.
 
Naš JO-DA tim je neograničen u potrazi za nekretninama i rado ćemo pronaći stan, kuću, vilu, zemljište, hotel ili poslovni prostor posebno za vas.
 


 

Adresa 
Križišće 21, 51262 Grad Kraljevica, Primorsko-goranska, Hrvatska

Nazovite nas na broj telefona ureda: +385 51 403 771 ;

Ili direktno kontaktirajte nekog od naših agenata:
+385 91 890 4694 - Josip, mag.oec.
+385 91 517 8270 - Petra, mag.oec.
+385 91 578 7803 - Marina Mudrovčić
+385 95 914 5475 - Vinko Matejčić, mag.oec.
+385 914848887 - Stjepan Vrsalović, mag.oec. 


Pišite nam na e-mail adresu:  info@joda-nekretnine.hr


Potražite nas na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/jodanekretnine
Instagram: https://www.instagram.com/jodanekretnine/
Twitter: https://twitter.com/JoDaNekretnine
Google Business: https://jo-da-nekretnine.business.site/

 Vaš  JO-DA tim.
 

Opći uvjeti za obavljanje posredovanja