Riguardo a noi


Agencija  JO-DA NEKRETNINE  d.o.o. osnovana je 2005. godine i od tada uspješno poslujemo na tržištu nekretnina, kao pouzdan partner i podrška klijentima u važnim životnim odlukama kao što je odabir nekretnine.
Specijalizirani smo za područje crikveničko-vinodolske rivijere, ali sami i sa našim partnerima pokrivamo područje otoka Krka, grada Rijeke i Opatije te obalni dio Ličko-senjske županije.

Agencija je upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj gospodarskoj komori,  poslovanje je usklađeno sa zakonskim regulativama te svi agenti imaju položen stručni ispit za posrednika pri HGK.
Potpisnici smo Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina.


Dajemo potpunu uslugu u posredovanju u kupoprodaji nekretnina sve do realizacije kupoprodaje, započevši upoznavanjem klijenata s trenutačnim stanjem na tržištu nekretnina, razgledavanjem nekretnina, provjere imovinsko-pravnog stanja nekretnina za koje posredujemo, ishođenje osobnog identifikacijskog broja za strane državljanine, zaključenje predugovora odnosno ugovora o kupoprodaji, uknjižbe novog vlasnika u zemljišne knjige i katastar te prijenos svih režijskih davanja sa starog na novog vlasnika nekretnine.
 
U suradnji s našim partnerima možemo Vam omogućiti i rješavanje dodatnih poslova i to: ishođenje akata o građenju, projektiranje objekata, geodetsku izmjeru, građenje objekata, nadzor objekata, ishođenje dozvola za uporabu, izradu etažnog elaborata ,dizajn interijera i dr.

Sve nekretnine u našem portfelju pažljivo su odabrane i provjerene jer su zadovoljstvo i sigurnost klijenta naši prioriteti.


Ako ste odlučili kupiti ili prodati nekretninu u Hrvatskoj, ili o tome razmišljate, kontaktirajte nas kako bi Vas informirali, zaštitili i za Vas dogovorili najbolje poslove.

Vaš  JO-DA tim.

Opći uvjeti za obavljanje posredovanja