Uvjeti korištenja

JO-DA NEKRETNINE  podatke sadržane na ovim web stranicama   čini dostupne javnosti isključivo u informativne svrhe te ulaže svoje najbolje napore kako bi osigurao pouzdanost, korektnost, točnost i redovitost ažuriranja informacija objavljenih na ovim web stranicama.

JO-DA NEKRETNINE nastoji da sve ovdje objavljene informacije budu točne i potpune u svakom trenutku, no s obzirom na učestalost izmjene informacija, te kratkoću rokova za objavu, moguće su pogreške. JO-DA NEKRETNINE, nadalje, pridržava pravo izmjene sadržaja objavljenih na ovim web stranicama u bilo koje vrijeme, po vlastitoj procjeni i bez prethodne najave. 

Iz tog razloga ponovno naglašavamo da su sve ovdje objavljene informacije isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe, posebno za svrhu donošenje odluka o ugovaranju i korištenju određenih ovdje prezentiranih proizvoda i usluga, preporučamo konzultacije s odgovarajućim stručnjakom u JO-DA NEKRETNINE koji će biti u mogućnosti dati savjete posebno prilagođene Vašoj konkretnoj situaciji i potrebi. 

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, JO-DANEKRETNINE prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.

Informacije dostupne na web stranicama JO-DA NEKRETNINE smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste kao posjetitelj stranica suglasni kako ove stranice i JO-DA NEKRETNINE ne smatrate odgovornima za neostvarenje svojih očekivanja u vezi s tim.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.